طرز تهیه شیرینی ملکه بادام ، طرز تهیه اسلایس بادام ، درست کردن شیرینی ملکه بادام ، پخت شیرینی ملکه بادام ، پختن شیرینی ملکه بادام ، طرز تهیه شیرینی ملکه بادام ، طرز تهیه اسلایس بادام ، درست کردن شیرینی ملکه بادام ، پخت شیرینی ملکه بادام ، پختن شیرینی ملکه بادام ،
مواد لازم شیرینی ملکه بادام:
- آرد : ۳۷۵گرم
- پودرقند : ۱۲۵ گرم
- روغن نیمه جامد یاکره : ۱۷۵ گرم
- تخم مرغ : دوعدد
- پودر هل : نصف قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری
- خامه : ۵۰ گرم (اختیاری)
مواد رویه:
- عسل : ۲۰۰ گرم
- شکر : ۱۰۰ گرم
- خامه : ۵۰ گرم
- کره : ۷۵ گرم
- خلاب بادام : دویست و پنجاه گرم
- زعفران غلیظ دم کرده : دو قاشق غذا خوری
روش تهیه شیرینی ملکه بادام:
روغن و پودر قند رو با همزن اینقدر هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود، تخم مرغ ها و هل را اضافه نموده و سی ثانیه تایک دقیقه هم بزنید، خامه را اضافه کرده و سی ثانیه دیگر هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر رو که سه بار الک شده، را در سه نوبت اصافه نموده و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود، این خمیر بسیار لطیف است ، آن را در سینی فر سی در چهل که چرب شده، یکنواخت پهن نموده و در فر که از قبل روی ۱۸۰درجه سانتیگراد تنظیم شده ، به مدت پانزده دقیقه قرار دهید، موادرویه بجز خلال بادام را مخلوط نموده و بن ماری نمایید یا روی حرارت ملایم قراردهید تا همه مواد حل شده و یکنواخت گردد.
در آخر خلال بادام را اضافه نموده و دو دقیقه جوشانده و گرم روی خمیر که فر خارج کردید، بریزید و یکنواخت پخش کنید و مجدداً به مدت سی تا چهل دقیقه بسته به نوع فرداخل فر بگذارید. اگر دوست دارید بادام ها برشته تر شوند، در آخر دو دقیقه شعله بالا را فعال نمایید. اجازه دهید شیرینی خنک بشه و بعدبرش دهید، میتونید با خلال یا پودر پسته روی اسلایس ها رو تزیین کنید.
برای دیدن :
- طرز تهیه شربت زعفران
- طرز تهیه شربت سکنجبین
- تهیه انواع شربت با عسل
- طرز تهیه مربای هویج
- طرز تهیه مربای سیب
- طرز تهیه سوپ شیر
- طرز تهیه مربای انجیر
- طرز تهیه تیرامیسو بیسکوییت
- تهیه انواع کمپوت با عسل
- تهیه کیک و شیرنی با عسل
- تهیۀ انواع حلوا با عسل، کلیک کنید.
منبع : پیج اینستاگرام ماکوک macooook (آموزش آشپـزی)