طرز تهیه پف طلایی ، طرز پخت پف طلایی ، پخت پف طلایی ، تهیه پف طلایی ، هنر آشپزی ، مواد لازم پف طلایی ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پف طلایی ، ایراندخت
طرز تهیه پف طلایی :
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده ………………… 350 گرم
- هویج پخته نگینی ………………… 2 عدد
- نخود فرنگی پخته شده …………. 1 پیمانه
- پیاز نگینی ………………………….. 1 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده ………… 1 عدد
- رب گوجه فرنگی ………………….. 2 قاشق سوپ خوری
- سرکه ………………………………… 1 قاشق سوپ خوری
- شکر ………………………………….. 1 قاشق چای خوری
- ادویه …………………………………. به میزان لازم
- نمک ………………………………….. به میزان لازم
- فلفل …………………………………. به میزان لازم
- روغن ………………………………… 1 قاشق سوپ خوری ایراندخت
- سیب زمینی متوسط …………….. 4 عدد
- شیر ………………………………….. یک دوم پیمانه
- کره …………………………………… 50 گرم
- گوجه فرنگی ………………………. 1 عدد
طرز پخت پف طلایی :
پوره سیب زمینی را به همراه مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید. پس از آن سیب زمینی آب پز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر را به آن بیفزایید، و مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. مواد بدست آمده را کنار بگذارید. ایراندخت
در مرحله بعدی پیاز های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید. گوشت ها را اضافه کنید و مقدار کمی روغن به آن اضافه کنید. سپس سرکه و شیر را اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای و رب را بیفزایید و 2 لیوان آب را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. زمانی که آب مواد کشیده شد، نخود فرنگی پخته شده و هویج پخته شده را نیز به آن ها اضافه کنید. ایراندخت
سپس در ظرف مخصوص فر قرار دهید، بعد پوره سیب زمینی را که آماده کرده اید به وسیله قیف و ماسوره به شکل گل، دور تا دور ظرف می زنید و گوجه فرنگی حلقه شده را روی غذا بچینید و در فر 350 درجه در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار دهید و اجازه دهید تا روی غذا طلایی شود.
برای دیدن :
طرز تهیه باقلوا یزدی ایراندخت
طرز تهیه کلوچه پنیر و گوجه فرنگی
طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی، کلیک کنید. ایراندخت