طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ، 

طرز تهیه لبو

طرز تهیه لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، طرز پخت لبو ، مواد لازم پخت لبو ، طریقه پخت لبوی خانگی ، آموزش آشپزی ، ایران دخت ، ایراندخت ، آموزش آشپزی ، مواد لازم پخت لبو ، 

 

طرز تهیه لبو :

ما قصد داریم تا در این پست، طریقه پخت لبوی خانگی را آموزش دهیم. امیدواریم مورد پسند شما واقع شود. ایراندخت

مواد لازم :

  • لبو متوسط ……………… 5 تا 6 عدد  ایراندخت
  • شکر ……………………… 4 قاشق غذا خوری

طرز پخت لبو :

برای پخت لبو، لازم است تا در ابتدا لبوها را قبل از جدا کردن پوست، به خوبی بشوییم. داخل قابلمه ای تقریباً 5 تا 6 لیوان آب بریزید و لبوها را داخل آن قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به خوبی بپزد. پس از حدوداً 2 ساعت، آب داخل قابلمه کمتر شده و لبوها تقریباً پخته شده اند. در این مرحله لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را جدا کنید. بهتر است لبوها را به صورت حلقه ای خرد کنید و یا به شکل دلخواه خود، به قطعات کوچک خرد کنید. ایراندخت

طرز پخت لبو

سپس شکر را با آبی که در قابلمه باقی مانده است مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. زمانی که شکر به طور کامل حل شد، لبوهای حلقه شده و یا خرد شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم، بپزد و آب لبو، کاملاً غلیظ شود.ایراندخت

تقریباً پس از گذشت 1 ساعت آب لبو غلیظ می شود و شبیه یه شیره می شود. اکنون لبوهای شما آماده است و می توانید نوش جان کنید، اما در ادامه به چند نکته مهم اشاره می کنیم که در خوش طعم شدن لبو، بسیار مؤثر می باشند.

چند نکته مهم :
  • دقت کنید که هرگز لبوها را قبل از پختن، پوست نگیرید، چرا که در صورت جدا کردن پوست لبوها، رنگ لبو از آن خارج می شود و لبوها پس از پخته شدن، خوش رنگ نیستند.ایراندخت
  • پخت مجدد لبو پس از حلقه کردن، به خوش طعم و لطیف شدن لبو کمک بسیاری می کند.
  • حتماً اجازه دهید تا آب لبو کشیده و غلیظ شود و شیره مانند باشد. این کار موجب می شود تا لبوها طعم فوق العاده ای داشته باشند.
برای دیدن :ایراندخت

طرز پخت خوراک شلغم پاکستانی 

طرز تهیه حلیم 

طرز تهیه دسر نان سوخاری 

آشنایی با طرز تهیه آش رشته 

تهیه سوپ جو و تره فرنگی، کلیک کنید.

همچنین برای دیدن سایر مطالب مرتبط با آشپزی، اینجا کلیک کنید.

ایران دخت

رعنا رحمانی

رعنا رحمانی

رعنا رحمانی -کاردانی بازیگری تئاتر از دانشگاه هنر معماری -بازیگر، صداپیشه، مجری ( میدانی و صحنه ای ) -فعالیت در پشت صحنه و کار با دوربین -نویسنده و کپی رایتر
مقالات مرتبط

طرز تهیه ترایفل های میوه ای

دسر ها از انواع بسیار زیاد با تنوع بالایی برخورد دار هستند.…

1 مهر 1400

طرز تهیه مرغ ریش ریشی

در این مقاله میخواهیم شما را با طرز تهیه مرغ ریش ریشی…

5 مرداد 1400

طرز تهیه 10 اسموتی خنک مناسب تابستان

اسموتی یک نوشیدنی سرشار از ویتامین و فوق العاده مقوی است که…

24 تیر 1400

دیدگاه کاربران (1 دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید